МОмчета , понякога ми светва лампата на инжекциона и като я загася и запаля отново и тя изгасва , после пак след 20-30 мин се появявя ... Някакви идеи? Между другото на 3 места ходих на диагностика и на трите места не могат да се свържат с компа , изхвърляла ги ....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лампа на инжекциона!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеМОмчета , понякога ми светва лампата на инжекциона и като я загася и запаля отново и тя изгасва , после пак след 20-30 мин се появявя ... Някакви идеи? Между другото на 3 места ходих на диагностика и на трите места не могат да се свържат с компа , изхвърляла ги ....0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеИма ли газова?Някаква осезаема промяна в работата на машината?Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Как ти гори?
На мен ми присветваше от ламбда сонда.
Карам я 1 мин. съвсем леееко без гас, светва лампичката, давам до 4000 об/мин примерно и изгасва.
Comment
-
Първоначално публикувано от balev64 Покажи съобщениеНа мен един път лампата с дюзата ми светна от грешка на педала на газта.Колата е 166 2,4JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеКак ти гори?
На мен ми присветваше от ламбда сонда.
Карам я 1 мин. съвсем леееко без гас, светва лампичката, давам до 4000 об/мин примерно и изгасва.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
термостат? вдига ли нормална температура?
Comment
-
Сондата трябва да се премери, иначе сме само на догатки и варианти.
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеСондата трябва да се премери, иначе сме само на догатки и варианти.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Я си огледай първо всички вакууми по всмукателния колектор.После си смени и майсторите,както те посъветваха вече двама!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеМогат ли да я премерят без да се свързват с компа? Иначе температурата си е ок , изобщо всичко е наред освен лекото потрисване на ниски обороти но тя си е така откак съм я взел някои казват че при боксерите е нормално това
Даже и ти можеш да си я премериш
Успех и пиши какви са причините когато отстраниш проблема.
Comment
Comment